Online marketing

Online marketing oplossingen, waar begin je?

Of het nu gaat om een website, een Facebook campagne, Google adword campagnes of een zeer uitgebreide webshop, Groenewold reclamebureau biedt een totaaloplossing.

Groenewold reclamebureau is tevens lid van het BrandingTeam. (zie ook BrandingTeam op deze website) Hierdoor bieden wij ongekende mogelijkheden van online marketing instrumenten en de experts die daarvoor ingezet kunnen worden. Vindbaar zijn begint tegenwoordig vaak op internet. Immers, wie googelt er niet als je ergens naar op zoek bent. Om vindbaar voor jouw doelgroep te zijn is het van belang hiervoor alle verschillende opties onder de loep te kunnen nemen. En die bieden wij.

Kiev, Ukraine - October 17, 2012 - A logotype collection of well-known social media brand's printed on paper. Include Facebook, YouTube, Twitter, Google Plus, Instagram, Vimeo, Flickr, Myspace, Tumblr, Livejournal, Foursquare and more other logos.

Cross mediale campagnes, wat is dat eigenlijk?

Vroeger plaatse men een advertentie in de krant en eventueel nog een mooie reclamespot op tv en de consument kon voor een groot deel bereikt worden. De huidige jongere generatie leest eigenlijk geen krant meer en kijkt ook steeds minder tv. Zij besteden hun tijd op het internet. Snapchat, Twitter, Facebook, Youtube en vele andere social media is hun belevingswereld. En dan de 40 plusser. Die leest nog wel eens een krant, kijkt tv maar is ook op social media te vinden.

Een crossmediale campagne betekent eigenlijk niets anders dan een reclameboodschap via verschillende mediakanalen vertonen en ervoor zorgen dat die kanalen met elkaar in verbinding staan. Bijvoorbeeld; Via een tv commercial wordt je uitgenodigd de website te bezoeken voor meer informatie. Als je deze website bezocht besluit je nog even je Facebookpagina bij te weken en het nieuws te lezen. Op het moment dat je op Facebook of NU.nl aanwezig bent krijg je zomaar weer een advertentie te zien van datgeen waar jij geïnteresseerd in was. Dit is uiteraard geen toeval. We hebben als reclamemakers tegenwoordig de moeilijkheden om jou te bedienen met reclame op maat.

Meer weten over hoe dit werkt?

Maak nu een afspraak!

0513-572939

Comments are closed.